Vinterfåglar inpå stugknuten del3

Det finns inte så mycket att fotografera så här års, när det inte finns någon snö. Jag fick i alla fall några bilder på blåmesar som sitter och äter från vårt fågelträd.

Kan det vara något ätbart det här?

Blåmes 1

Mmmm Det var ju gott det här!

Blåmes 2

Fler fågelbilder hittar ni här:

Sparvuggla
Stjärtmes
Ormvråk
Sädesärla
Större hackspett
Ruvande gräsandshona
Domherre
Vinterfåglar inpå stugknuten del 3
Vinterfåglar inpå stugknuten del2
Vinterfåglar inpå stugknuten

Andra bloggar om: , , , , , ,
Jag har placerat min blogg i Valdemarsvik på bloggkartan.se

5 thoughts on “Vinterfåglar inpå stugknuten del3”

 1. En dag i december flög en trädkrypare in i vårt fönster och landade på fönsterbläcket. Min man gick ut och hämtade in den. Den låg omtöcknad i hans händer några minuter, kvicknade till och då släppte han ut den. Den var mindre än jag föreställt mig. Jag tog några bilder men vet inte vart jag ska skicka dem.

 2. Jag kan inget om fåglar, men jag såg en hel grupp småfåglar, lika stora som blåmesar, men med helt vita huvuden och mörkare vingar vid mitt fågelbo i skogskanten Karlsborg.
  Vad kan det vara

  MVH
  Ingwar

 3. Hej,
  Min sambo såg en flock fåglar i centrala Karlstad. De var svarta med klara färger på vingarna. Min gissning var stare men det var det inte. Storleken kan vara ungefär som en stare dock. Har du någon aning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.