Bakgrundsbilder Mars

Månadens bakgrundsbilder går lite i vårenstecken. Efter som det är en tidig påsk i år, vill man ju känna att våren är på gång.
Den första bilden har jag skrivit om i tidigare blogginlägg. Den andra bilden är på en hasselhänge och är inte det ett härligt vårtecken, så vet inte jag vad det ska vara annars. Och den tredje och sista bilden är på några blåsippor.
Vad har jag gjort på dessa bilder? I stort sätt så har jag bara beskärt och skärpt upp bilderna lite gran. På vårlandskapsbilden har jag även lagt till lite mera av den blåa nyansen.

Månadens bakgrundsbildMånadens skrivbordsbildMånadens bild

Vad tycker ni om bilderna? Är det vårkänslor i bilderna?

Andra bloggar om: , , , , ,

5 reaktioner på ”Bakgrundsbilder Mars”

 1. ja…jättehärliga foton. Jag vill oxå göra e-vykort. Kan du inte köpa av mig ( fotar mycket) eller låta mig få ha med ett i.a.f. please….HRLIGA VÅR!!!

 2. ja…jättehärliga foton. Jag vill oxå göra e-vykort. Kan du inte köpa av mig ( fotar mycket) eller låta mig få ha med ett i.a.f. please….HÄRLIGA VÅR!!!

  Visst kan jag ta med någon bild från dig till min vykortssida.
  Rolf

 3. Absolut! är det vårkänslor… Jättefina bilder du har tagit! Och finemang att man får använda dom gratis 🙂 Jag har använt flera och skickat som påskkort. Tack för det!

  Hälsningar
  Ingrid

  PS
  Men jag fick inte till det med att använda som skrivbordsunderlägg. Vet inte vad jag gör för fel…

 4. Hej, jag vill tacka för de fina bilderna som det är en njutning att bara titta på.
  Men jag tog påskriset till mitt skrivbord, få se vad det blir för något efter påsken, mitt ansikte blir som ett stort leende nu när jag kommer till datorn och får se påskriset, man kan ju inget annat än bli på gott humör. Tack ännu en gång och Glad Påsk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.