Jan 11

Alla verka fotografera fåglar nu för tiden och lägga upp dem på sin blogg. Så jag kan inte vara sämre här kommer några bilder på domherrar. Bilderna är tagna i skuggan och med ISO 400, 300 mm, F7,1 så bilderna är lite mörka. Håll till godo!

Domherre Pyrrhula pyrrhula
Domherre Pyrrhula pyrrhula

Domherre Pyrrhula pyrrhula
Domherre Pyrrhula pyrrhula


Domherre Pyrrhula pyrrhula

Domherre Pyrrhula pyrrhula
Domherre Pyrrhula pyrrhula

Fler fågelbilder hittar ni här:

Sparvuggla
Stjärtmes
Ormvråk
Sädesärla
Större hackspett
Domherre
Vinterfåglar inpå stugknuten del 3
Vinterfåglar inpå stugknuten del2
Vinterfåglar inpå stugknuten

Andra bloggar om: , , , , , ,
Jag har placerat min blogg i Valdemarsvik på bloggkartan.se

Skriven av Rolf \\ tags: , , , , , ,


5 Responses to “Domherre”

 1. 1.
  anki Skriver:

  Tycker du lyckats bra med bilderna :-) Domherrar är fantastiskt vackra fåglar som lyser upp vintern.
  Här har vi fortfarande ganska mycket snö men jag ser stubben sticka upp ute på åkrarna så fortsätter töandet så blir det inte mycket snö kvar. :-(
  Jag älskar vintern och snö, hatar töväder och blankis, men det är en väg till våren och sommaren som måste gås igenom. :-) Lite tidigt för det ännu, mars-april är lämpliga månader för snön att smälta bort. :-)
  ha en skön söndag

 2. 2.
  mumari Skriver:

  Hej! Halkade hit av en slump! Måste bara tala om att jag tycker du tar jättevackra bilder! Larven i inlägget under var helt otroligt läcker!

 3. 3.
  Rondine Skriver:

  Håller med ovanstående kommentarer.
  Har också en domherrebild på min blogg, har dock ingen systemkamera
  och vädret var mulet, så bilden blev därefter.
  Tycker om att titta och fota (om man hinner knäppa) på fåglar,
  även om jag inte är ngn. expert.

 4. 4.
  Julia Skriver:

  Hej, jag håller på att göra en hemsida… får jag sno lite bilder från dig om jag länkar till din hemsida?

  Måste säga att du har väldigt fina bilder!

  //Julia

 5. 5.
  Julia Skriver:

  Och skicka på min mejl… så jag vet vad du svarar.

Skriv en liten rad, så blir jag väldigt glad

Inga anonyma kommentarer kommer att accepteras. Stötande, oförskämd och kränkande kommentarer publiceras inte, samt ip-adressen kommer att spärras för vidare kommentarer. Vill ni framföra beröm eller kritik ska det vara sakligt framställd med fullständigt namn eller hemsida/blogg. Du ska kunna stå för ditt ord

Copyright bakgrunder.com 2014, Powered by WordPress - Theme i3Theme modify by Rolf Kokkonen