Gå till innehåll

Havsörings(flug)fiske…tis / fre v 5 ?!

Jaha, då har man tagit del av väderprognosen för resterande vecka...

På tisdag, när jag tänkte bege mig till Bråviken (vid kolmårdsbäcken), verkar det bli mulet, 4-7 grader, västliga vindar ?! 5-6 m/s. (blev inget fiske blåsigt väder - 8 m/s - och att jag inte vaknade förrän kl 14 - jobbar ju annars natt ;-).

Under fredagen, när jag och ev Jarmo ock nu Rolf K tänkte "våldgästa" Fyrudden, pratades det om storm på tv-nyheternas väderprognos...lmen prognoserna i tidningarna visar på växlande molnighet, 3-4 grader, syd/sydvästliga vindar, 7-8 m/s.

Lägger ut på bloggen hur det blev framförallt under tisdagens ev fiske /fredagen...(skrivs  inom parentes och med kursiv stil)....

/Ripa

3 reaktioner på ”Havsörings(flug)fiske…tis / fre v 5 ?!

 1. Rolf

  Om ni ska ut och våldgästa Fyrudden på fredag kan jag kanske följa med, det beror på om jag har någon lina på spöt eller ej.

 2. Ripa

  Det verkar bli Fyrudden nu på fredag den 1 februari...fast vi (Niclas R, Jarmo U, Rolf K och ev flera) satsar på att fiska under förmiddagen...ska försöka vara där och fiska vid kl 8 under gryningen...
  Skitfiske på Er!!!
  /Ripa

 3. Jarmo

  Det kommer att blåsa ca:6-9 sekund meter under förmiddagen men vi hoppas att kaffet smakar och att det blir ett riktigt skitfiske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.