Gå till innehåll

Havsörings(flug)fiske kommande dagarna…

Efter "blodad tand" kommer jag att ta tillfället att prova på havsöringsfisket i Bråviken igen till helgen (söndagen den 3 februari - blev inget av...)...vidare på torsdag den 7 februari tillbaka till Fyrudden (verkar bli västlig / nordvästlig vind ;-( )...samt antingen lördag eller söndag (16 el 17/2) i Bråviken- Djupvik och /eller Bodaviken...en heldag från tidig förmiddag till skymningen faller på sent på eftermiddagen...

Enligt tidigare angiven aktivitet kommer jag med all sannorlikhet att bege mig på ett nytt försök att håva upp min första havsöring i Bråviken.

De som är intresserade av att hänga på kan jag bara säga att det i Bodaviken går bra att både vadflugfiska och kastfiska från berg, sten och brygga...och i Djupvik är det enklast med långgrunt vadflugfiske alt kastfiske från berget...

Vad det gäller Fyrudden så kan ni läsa mer om denna plats i tidigare inlägg...

Skitfiske på Er !!!?

/Ripa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.