Gå till innehåll

Personaldag/sponsorer

Hej kamrater
Jag har fått tag på ett ganska fint pris till våran fisketävling som går av stapel 17 maj .Det är konfekthörnans sportfiske butik i Söderköping som sponsrar med ett spinn spö på 7 fot med tillhörande rulle. Fint va ! hoppas att vi kan få tag på fler sponsorer tills det ska tävlas. mvh.Jarmo

1 reaktion på ”Personaldag/sponsorer

  1. Niclas Ripnäs

    Bra jobbat Jarmo!!!

    Själv har jag tagit kontakt med Norrköpings Sportfiske på Bråddgatan 7. Han har gått med på att sponsra med beten och drag som priser gentemot att vi ordnar med ett anslag / skylt att sätta upp i anslutning vid aktiviteten / prisutdelningen (ordnar jag...)

    /Ripa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.