Blogghotell för bloggaren

Har ni tröttnat på ert gratis blogg/hemsida? Då går ni kanske och funderar på att skaffa en alldeles egen hemsida eller en egen personlig .  Då har jag ett bra och billigt tips till er.

Det finns flera bra och billiga som jag använder till mina webbsidor. På en av dem ligger min blogg, som ni ljust nu läser i och det är Surftown. Jag kan varmt rekommendera detta webbhotell till er. Supporten är väldigt bra, dom är snabba att svara på frågor och man får den hjälp man behöver och supporten är gratis.

Med ett webbhotell på Surftown får man hela 10 GB för hemsidan/bloggen samt 30 GB trafik. Dom har även en gratis hemsidesprogram på svenska.  Programmet heter SiteBuilder och du göra din egen hemsida på bara 5 minuter.

Man får mycket för pengarna.
Och det kanske är inte så konstigt att Surftown vann ett testet utfört av Råd & Rön i april 2008. I testet deltog 20 webbhotell.

Ett webbhotell på Surftown kostar 19kr/Mån och ni kan spara ytterliggare 15 % under första året  genom att följa denna länk till Surftown.

Här kan ni läsa mera om .

Har ni andra frågor och funderingar kring webbhotell, ska ni inte tvecka att fråga. Det kan vara ett stort steg att ta för er som aldrig tidigare har haft ett egen webbhotell. Själv har jag använt olika webbhotell sedan år 2000.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.