Gäst i radion

Idag var jag med i Sveriges Radio för första gången. Och det var i programmet i Go´morron Östergötland. Under programavsnittet Dagboksgästen. Det var lite nervöst i början men det släppte efter ett tag. Vi pratade lite om mitt företag som jag jobbar på. Och jag vill påpeka att vi inte är okända ute i världen, utan vi är ett världsomspännande företag som är speciallister på värmeväxlare.

Lite fakta om företaget. Luvata Söderköping har utvecklat och tillverkar värmeväxlare för luft och vätska i 70 år. Och vanligt viss så kommer man i kontakt med våra produkter när man går in i affärer. Det är våra produkter som oftast sitter där under produktnamnet Coiltech. I kontorslandskap sitter våra kylbafflar i taket och kyler. Vi är över 7000 anställda i 18 länder, var av 330 i Söderköping. Som sagt var okända är vi inte. Men för privatkunder är vi mindre kända.

Så här kan en av våra produkter se ut. Inte bilen utan luftvärmaren som sitter i taket.
LVD produkt Luvata

Jag kommer att vara med i morgon Onsdag och på Fredag. I morgon kommer jag att prata om naturen och mina fjärilar. Tror jag i alla fall. Om ni är intresserade att höra mig så kan ni klicka in er på Dagboksgästen. Och här kan ni läsa mer om Luvata Söderköping.

Vi hörs i radion.

Visst ja! Jag bloggar och bor i Valdemarsvik.

3 reaktioner på ”Gäst i radion”

  1. men vad roligt att vara med i radion, super kul. 🙂

    oj, det var inte ett litet företag du jobbar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.