KarneBåtFestivalen 2009

Jaha! Nu var årets karneval slut för denna gång, den drog in som en stormvind och försvann lika fort. Men vi hade i alla fall tur med vädret denna gång. Det kom bara några regnstänk under dagarna och en regnskur under natten.

Det var full gång från tidig förmiddag till sena natten, och många bra artister. Vi gick alla och väntade på favoritartisten Jan Johansen, som uppträde sist av alla artister. Men enligt min mening så blev jag lite besviken på honom. För alla hans favorit låtar sjöng han inne på Ida på udden och inte på stora scen.

Jan Johansen

Mina egna favorit artister var faktiskt Louice Ottosson från Valdemarsvik och Rockababes. När Rockababes spelade favoritlåt efter favoritlåt, ja då gungade hela hamnen i takt och folket sjöng med i var och varannan låt. Ett tag trodde jag att hela hamnen skulle sjunka ner i valdemarsviken, men som tur var så höll det.
Rockababes
Rockababes spelar blandade covers från 60-talet och framåt.

Louice Ottosson
Louice Ottosson

Nöjeskarusellen fick för sig att jag skulle åka upp i en hundratio meter hög karusell och ta några bilder över karnevalen. Ja! Jag vet inte om den var så hög, men hög var den i alla fall. Och upp åkte jag inte och det hjälpte inte hur mycket dom bönade och bad. Där i skulle inte jag sitta i alla fall, inte med min höjdrädsla.

Höga höjder
Höga höjder är inget för mig.

Relaterade inlägg

Karneval 2009 3-4 Juli
Karneval i Valdemarsvik
Om ni vill se fler bilder ifrån karnevalen så hittar ni dem här.

Andra bloggar om: , , , , , ,

3 reaktioner på ”KarneBåtFestivalen 2009”

  1. Kanon bilder,, jag stod 75-100 meter från scenen på festivalen vi var på i Töreboda, men fick halvbra bilder i alla fall.. kevin borg var jag närmare scenen och det var mindre folk så bilderna blev bättre. Annars är det skallar på dom flesta som är i vägen. 🙂

    förresten, jag är tillbaka hemma nu…. 🙂 13 grader, svalt och skönt här, har haft över 30 grader alla dagarna på festivalen, är lite för varmt för min del…

    ha en skön dag

  2. Jätte fina bilder:) hoppas du hade det roligt och vilken tur att ni hade så pass fint väder där:)
    Jag har nog blivit för gammal för sånt .. jag tycker det blir lite jobbigt att lyssna på ..det är så himla högt musik:)
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.