Schäfervalpar

Vi fick vara med och uppleva en kull schäfervalpar under förra året. Valparna föddes den 8 maj 2007.
Alla 9 valpar såldes på en gång, för utom den tionde som vi behöll själva. Schäfervalpar är av den rakryggiga typ, troligen var det därför dom blev sålda så snabbt. Det är inte så många som vill ha av den krokiga/snedda schäfern. Är dom inte söta?

Andra bloggar om: , , , ,

5 reaktioner på ”Schäfervalpar”

  1. Supergulliga vovvar 🙂 Dina bilder på sländan är fantastiska, framför allt den som är bakifrån, häftig bild. Vilka underbara färger, den gör verkligen skäl för namnet.

    Intressant information om webhotell mm (även om det verkar vara delade meningar om R&R-testet när man kollar vidare). Tanken med mitt bloggande var att det skulle övergå till en riktig websida. Jag ska logga in på R&R och kolla testet.

    Kul att du gillade tepåsen (på ett fat…), jag har länge velat hitta ett skäl att fota en sån, eller kartongen, den är så fin 🙂

    (Jag kommunicerar via bloggen men här krävs mailadress för att kommentera såå… jag hittade på nåt, för att jag skulle ha en möjlighet att svara och lämna en kommentar).

  2. De är ju så söta så det är inte klokt!!! Du hade mycket att göra under denna tid förstår jag. Idag så var hundarna och jag ute i skogen. LYCKLIGA HUNDAR kallar jag dem, för de lekte och hade jätteroligt hela tiden. Ha en riktigt bra söndag och sköt om dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.