Sensommarens bilder

Augusti månadens bakgrundsbilder börjar med en Nässelklocka och den är ganska ovanlig. Den finns i dom södra och mellersta delarna av vårt land och då i lundar, parker och på kulturmarker. Denna bild är tagen vid banvallen i Valdemarsvik och där växer den ganska talrikt.
Andra skrivbordsbilden är på en Stenflodtrollslända som trivs vid rinnande vattendrag som en liten bäck eller en å. Här har den satt sig på en gren och låter sig fotograferas i lugn och ro.
Den sista skrivbordsunderläggs bilden är på en fin Vitfläckig guldvinge och den är en av våra mest allmänna guldvingearter och flyger under högsommaren.

Ni finner dessa skrivbordsbilder i ett större format på naturewallpaper.se


Nässelklocka


Stenflodtrollslända


Vitfläckig guldvinge

Fler härliga bakgrundsbilder att ladda hem:

Septemberbilder
Augustibilder
Sommarbilder Juli
Bakgrundsbilder för Juni

Andra bloggar om: , , , , ,

6 reaktioner på ”Sensommarens bilder”

  1. Underbara bilder 🙂 blomman är fantastiskt vacker.

    jo visst har lada hög takhöjd, men det är en vanligt vipp port (garageport) som dom flyger in igenom och då kommer dom rejält lågt, därför som jag bocker ner överkroppen för svalorna flyger in i ansiktshöjd. 🙂 vore ingen höjdare vare sej för mej eller dom om dom hamnar i ansiktet på en.

    ha en skön fortsättning på söndagen

  2. Tiden flyr avsted, og høsten byr på mange fine nye motiver som man må glede seg over til tross for en litt laber sommer. Kjempefine bilder Rolf, du leverer gang på gang 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.