Skärgården

Inte mycket tid över för bloggen just nu men några bilder från Åsvikelandets naturreservat och Torrö naturreservat får jag tid med. Den nya wallpaper sidan fortskrider i makligt tempo med nya bilder varannan dag. Men det som tar mest tid just nu är den planerade flytten i September. Skärgårdsbilderna är från turen i sommarens fjärilsfotografering. Den första bilden känns nästan lite magiskt för mig, med blommor i förgrunden och segelbåtarna i fjärran.

Klicka på bilderna så kommer ni till sidan med stora bilder som ni kan använda som skrivbordsbakgrund.

Törrö naturreservat

Torrö naturreservat

8 reaktioner på ”Skärgården”

  1. Jag gillade också din första bild med alla de vackra blommorna i förgrunden av ett blått hav. Själv kom jag inte ens till havet denna sommaren! 🙁 Lite trist.

    Jaså, var det en korsspindel jag fotat! Höll på att skriva fångat, men det gjorde jag inte! 🙂 Såg den igår igen med ett stort byte, annars ligger den på sin plats under bladet med ett ben ute på tråden.
    Ha det gott, Rolf
    /Pia

  2. Her var det virkelig smak av sommer! Fornemmer duften av havet og blomstene, suset av vinden og bølgene og varmen på kroppen fra sola. Det første bildet ditt var en perle av sommerfarger! Flott utført, Rolf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.