Valdemarsvik i vinterskrud

Det här är mitt första försök med kvällsbilder och då var mitt val centrala Valdemarsvik. Folket tittade både en och två gånger på tokstollen som står med ett stativ mitt i smällkalla vintern och fotograferar. Men jag fick flera positiva hälsningar från viksfolket. Det tackar jag för.

Valdemarsvik i vinterskrud kvällstid

12 reaktioner på ”Valdemarsvik i vinterskrud”

 1. Då måste du ha gjort ALLT rätt för jisses vilka underbara kvällsbilder du bjuder på här 🙂 De var så fina .. och bild nr 3 ..woow säger jag bara 🙂

 2. Flotte vinterbilder fra Sverige!
  Litt julekort over disse og. Bildene er veldig bra når en tenker på lyset. Brukte du stativ?

 3. Ett riktigt bra första försök, tycker jag! Fastnade också för bild nr.3, där man ser det lysa uppe i huset på backen! Jättemysigt!
  *hi hi* Tror jag det att folk tittar! Märker också av sådant, så fort man tar upp en kamera. Men jag är nog för blyg för att dessutom bära på stativ! :o)
  Hoppas dotterns lussebullar smakade bra!
  Nu är mina pepparkakor också färdiga!

 4. Håper du tar flere kveldsbilder Rolf, disse var kjempefine! Er det ikke flott å se hvor annerledes alt blir når mørket har lagt seg over by og bygd, og så gøy det er med bilder når det er mørkt, selv om det er kaldt 🙂 Var nede ved elven her om kvelden, -22… kaldt, men veldig fint 🙂

 5. jag har inte mycket att plåta på kvällarna. Vill jag ha stadsbilder måste jag åka iväg en bra bit. Och det är inte mycket till stad. Dessutom är jag för lat för att dra med mig ett stativ ut på kvällen.
  För att vara första försöket har du lyckats bra. Bild nr 3 ser ut som ett gammaldags julkort. Det är bara tomtesläden som saknas. 🙂

 6. Mye flotte vintermotiver her, Rolf! Fikk mange spennende effekter med å ta disse bildene på kveldstid – fine lys- og skyggevirkninger i det hvite snøteppet.
  Godt å høre at de innfødte satte pris på ditt arbeid i kulda! 🙂
  Lykke til videre med fotograferinga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.