Vårkänslan börja att infinna sig

Jag tog en sedvanlig promenad idag för att känna på våren. Fast det var strålande solsken så kändes det ganska så kallt i blåsten. Men där det var lä var det riktigt skönt. Min första blåsippa fan jag idag. Eller rättare sagt det var nog en tiotalet sippor som jag fan.
Även hasselhänge är på gång. Det brukar vara ett tidigt vårtecken. Jag såg bara till en enda huggorm idag. Förra helgen räknade jag dem till fem stycken. Men troligen så blåste det för kallt idag.

Nytt på bloggen är Translate översättaren på svenska. Denna översättare fungerar snabbt och kan översätta inlägg som man jobbar med i förhandsgranskar läget. Det här är riktigt kul och jag hoppas att alla bloggbesökare kommer att tycka om den. Vill ni själva använda översättaren, klicka på GTranslate. Hoppsan Vårkänslan missar den men Vårkänsla klarar den av. Det ser man.

Andra bloggar om: , , , ,

6 reaktioner på ”Vårkänslan börja att infinna sig”

 1. underbara bilder 🙂 än sover ormarna här men snart så vaknar nog dom också….

  blåser kallt här med, var ut en sväng med hundarna och det tar i rejält ibland.

  ska nog ta och testa det där pluginet, tackar för tipset…

  det var synd att du inte vet vad steklarna heter, en hel djungel att leta i 🙂 men dom dyker kanske upp när jag letar efter något annat.. kan bli så ibland…

  ha en skön lördag kväll

 2. Åh, så du menar att blåsipporna har kommit så långt! Så härligt! Så fin bild också! 🙂 Har en egen liten planta i trädgården, men jag tror inte det syns något på den än.
  Jag har fotat bin idag också 🙂 är så roligt, så jag kan inte låta bli! Men jag tror det var getingar också idag!
  Ja du, våfflor är så gott! Man får unna sig något sådant någon gång, det blir ju inte så ofta.
  Ha en trevlig helg!
  /Pia

 3. Ohoiii, n trenger jeg ingen oversetter da jære venn, og de vakre bilde taler i grunn for seg selv. En SER og føler du er en naturelsker Rolf, og jeg høster i tilleggg av din kunnskap om diverse arter.
  Det føles bare så kjekt skal du vite.

  Danskene derimot slåss `vi `med på fotballbanen akkurat nå, men fasinerer ikke meg mer enn at tv`n står på som bakrunns støy her, dessuten DER hadde jeg hatt behov for oversetter, danskene er til tider vanskelige å forstå synes jeg.

  Ha en alle tiders super helg videre. Klem til deg.

 4. Visst är det så underbart härligt ute i naturen nu 🙂
  man får när det minsta vaknar till liv och även det lite större förstås ..men just den känsla att få vara med när naturen vakna igen.. det är så himla underbart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.