Vinterbilder Januari

Januari är en av våra mest vintriga månader och vad passar bättre till denna månads bakgrundsbilder än rikligt snötäckta vinterbilder.
Det är en av få vintrar som vi har fått så mycket snö som denna vinter. Här i Valdemarsvik har det kommit nästan en halv meter snö och det före jul.
Det är lite synd att snön smälte bort från trädens grenar, men jag hoppas att det kommer mera snö som ligger kvar på träden. Och att även solen tittar fram så småningom.


Vinteridyll


Riktig vinterbild


Djupt snötäcke

Fler härliga jul och vinterbilder att ladda hem:

Snöiga julbilder – Decemberbilder
Vintriga vinterbilder
Julens skrivbordsunderlägg
Vinterbilder med julstämning
Full fart på jultomten i skidbacken
Årets julkort 2008
Vinterbilder med snömys
Frostiga Novemberbilder
Julens roliga skrivbordsbilder
Höstens bakgrundsbilder
Sköna vinter och julbilder

Andra bloggar om: , , , , , , ,

11 reaktioner på ”Vinterbilder Januari”

 1. Eventyrlige flotte bilder Rolf! Den som kunne tatt seg en tur inn i bildene dine her du… nyter synet av dem 🙂

 2. Härliga bilder, ja denna vinter har det verkligen känts som om man bor i ett vykort 🙂 så himla vackert med snö och frost.

  önskar dej en god fortsättning på det nya året och jag hoppas du får ett bra foto år, samt att datorn och databasen håller sej i schack. 🙂

  ha en skön söndag

 3. oj oj oj . vilka vackra bilder .. men bild nr 2 .. WOOW . den blir ju absolut min favorit av dessa 3 vackra vinterlandskaps bilder 🙂
  ha en riktig fin kväll 🙂

 4. Her er vinteren presentert på sitt vakreste med snø, kulde og lav sol. Synes det spesielt det andre bildet ditt var nydelig komponert og gav meg flott vinterstemning. Men skigarden og treet i det siste bildet var ikke mye dårligere… Herlig vinterrapport fra nabolandet dette, Rolf!

 5. Har alltid sagt att vinter gör sig otroligt bra på kort, förövrigt är det alldeles för kallt … ;D Finfina kort du tagit och Have a nice day!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.