Vinterlandskap

Helgens fototur blev inte som jag hade räknat med, och det får jag säga är den varma vädrets fel. Om vädret kunde ha varit några grader kallare, så kunde jag ha fått riktigt härliga vinterbilder. Med mycket snö på trädens grenar. Det är det som ger en verklig härlig vinterlandskaps idyll. Men nu blev det inte det, i stället fotograferade jag lite snöbilder i stället. ( Suck!

Det är det som skiljer oss amatörfotografer ifrån proffsen dom kan ge sig ut och fotografera när bästa foto tillfälle ges. Som det var i torsdag, när jag från mitt jobb tittade ut igenom fönstret. Och såg vilket härligt vinterlandskap det var där ute. Suck igen! :'(

Under onsdagen snöade det riktigt kraftigt och jag började få lite jul känsla, fast det är bara i mitten av november. Vi fick mellan 3 till 4 decimeter nysnö och snön hängde ner från alla träden. Björken vek sig dubbel så att björktoppen hängde ända ner till marken. Ah! Vilken härlig vinter vi fick på ett dygn.
Men som sagt det vara inte så länge, nu ska det bli flera grader varmt under kommande vecka. Så all härlig snö kommer med all sannolikt att smälta bort.

Jag fick ett par bilder som jag kanske kommer att använda på min webbsida.
Och den här bilden föreställer en snöklädd stubbe, som ger en känsla av mycket snö. Fast att det har smält en del, sedan i torsdags.

Snöklädd stubbe
Vad tycker ni om bilden?

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.