Höstbilder

Har letat i arkiven och fan några fina höst bakgrundsbilder som jag vill påtala lite extra. Visst det är lite tidigt ännu med höstbilder men vi är där snart. Fortsätter att fylla på med nya bakgrundsbilder till den nya wallpaper sidan. Det tar lite tid men jag har hela hösten på mig. Och dom bilder som jag tycker är extra fina kommer jag att ta med på bloggen under hösten. En bra funktion på den nya sidan är att man kan ge en röst åt den bild som man tycker om eller inte tycker om.

Klicka på bilderna så kommer ni till sidan med stora bilder som ni kan använda som skrivbordsbakgrund.

Höstbilder
Höstlöv
Rönnbär

Andra bloggar om: , , , , ,

14 reaktioner på ”Höstbilder”

  1. Jodå..nog börjar känslan komma..även om solen gjort sitt bästa idag..så ligger det något i luften..Maria

  2. Hösten är min favoritårstid, allt blir så vackert då och luften så skön! men jag gillar sommaren också, förståss 🙂 Jättefina bilder, snygga färger mot den knallblå himlen! Ha en trevlig söndag.

  3. Fine høstbilder, – men det blir for tidlig for meg…sommeren er jo ikke over enda og vår sommer har vært litt kjip i år!
    Vi drar til fjells i midten av september, – til Rondane. Der er høstfargene spektakulære på den tiden. Døråldalen anbefales for flotte høstbilder, hvis høsten er i rute da… Du vil finne eksempler derfra inne på bloggen min, – bilder fra i fjor!!

  4. Har så mycket olika färgranna, och grå, höstbilder att det inte är klokt, och nya får man ju, varje höst! 😀

  5. underbara bilder, ja det går fort nu så ett tu tre så är hösten här, har redan börjat skifta i gult på björkarna här 🙂

    ha en fin fredag

  6. Herlige høstfarger, det første ble på en måte høstens svar på “Tre kronor”. Naturen er kanskje flottest i sin fargeprakt på høsten, men er likevel en stadig påminnelse om at vinterens mørke og kulde er i emning… Jeg observerer med en viss sorg at storbjørka i hagen min har fått høstfarger og bladfall – sommeren trekker nok sine siste sukk i disse dager.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.